Tijdens mijn eigen tocht en latere Primal Health studie ben ik ontzettend veel te weten gekomen over geluk en gezondheid. Inmiddels weet ik dat je je niet moe hoeft te voelen, migraine, burn-out en overgewicht zijn absoluut niet nodig en hebben niets te maken met jouw eigen inzet. Het heeft alles te maken met de keuzes die we onbewust maken, omdat de huidige maatschappij ons dat aanbiedt. Met deze challenge laat ik je een andere kant van het leven zien. Een kant die je als mens verdient en waar wij simpelweg voor gemaakt zijn. Energie hebben, je zeker voelen en lekker in je vel zitten! Weg met Westerse ongemakken. Dit online programma is dé opstart op weg naar een fittere versie van jezelf in 21 dagen.

’21-Daagse OerChallenge’
Last van onverklaarbare vermoeidheid? Stress en burn-out gevoelig? Geplaagd door hoofdpijn? Tikkend tijdbommetje? Als je nieuwsgierig bent naar de effecten van voeding & lifestyle hierop, maar 1-op-1 coaching is nog een beetje te spannend… dan is dit de beste opstap die je kunt kiezen. Speciaal voor deze mensen heb ik een programma geschreven waarin je in 3 weken tijd terug gaat naar je oerlijf.

Voor wie: volwassenen die klaar zijn met Westerse problemen zoals overgewicht, klachten als migraine of andere ontstekingen
Duur: 21 dagen
Kosten: 21,- EUR (terug naar je oerlijf voor maar 1,- EUR per dag!)

Je zult een transformatie ondergaan en je verwonderen over de effecten. Je krijgt 21 dagen lang handvatten toegestuurd voor een ‘Primal lifestyle’, de bouwstenen hiervoor zijn in dit programma Voeding, Beweging en Stressreductie. En? Heb jij al zin om te knallen? Bestel hem dan snel via de knop hieronder!

Contactgegevens

06 2491 4383
charlotte@foodiefit.nl

Algemene Voorwaarden