Charlotte van Liessum

Hoi, wat fijn dat je er bent! Ik ben in 2010 een andere weg ingeslagen waardoor mijn leven compleet is veranderd. Ik had last van angsten, extreme onzekerheid, vermoeidheid, migraine en de burn-out lag gewoon in de lijn der verwachting (achteraf gezien ;)) Omdat ik zo blij ben dat ik me weer mens mag voelen wil ik dit delen met anderen. Ik gun het iedereen zo van harte…

In het voorjaar van 2019 heb ik mijn certificaat voor de opleiding ‘Primal Health Coach’ van Mark Sisson behaald. Om dit certificaat te behouden en geregistreerd coach te blijven zal ik eens in de 2 jaar opnieuw opgefrist worden en een examen afleggen. Erg blij en trots, op deze manier kan ik NOG beter helpen ­čÖé

Puur is lekker

Whole Foods smaken ontzettend goed, eenmaal gewend aan natuurlijke voeding is het echt geen straf om alle zoetigheden van deze maatschappij links te laten liggen!

De beste gezondheid

Naast goede voeding spelen natuurlijk nog meer factoren een rol in je leven. Ik help je om de puzzel compleet te krijgen. Jij gaat de beste versie van jezelf ontmoeten!

Duurzaam

Met het coachingprogramma dat ik aanbied zorg ik dat je alles leert. De oerkeuken kent geen geheimen meer voor je en ik laat je langzaam maar zeker los, zodat je het uiteindelijk zelf beheerst.

Mijn Doel

Op dit moment richt ik me op mensen met Westerse klachten zoals diverse vormen van hoofdpijn, ontstekingen, onverklaarbare vermoeidheid, stress en depressieve gevoelens. 

Reviews

Erg blij ben ik met de hulp die ik van FoodieFit heb gehad. Mijn gezondheid is weer terug en zelfs mijn schildklierwaarden zijn weer bijna goed!

N. Driessen

Toen ik bij Charlotte aan de bel trok ging het niet goed met me. Ik had erg veel overgewicht en na veel pogingen wilde ik het toch nog een keer proberen. Nu gelukkig met succes. Afvallen is ongelooflijk goed gegaan. Nu volhouden dus ik wil nog even doorgaan met coaching.

Anoniem

Binnenkort review van Haren.

J. van Haren

Waarom kiezen voor FoodieFit?

}

21-Dagen Bij De Hand

21 dagen lang krijg jij een VIP behandeling en neem ik je volledig bij de hand. Samen kijken we naar jouw pijlers en gaan we zorgen dat jij jouw oermens terugvindt!

Kennis Van Voedingsmiddelen

Ik zorg dat je alle kennis krijgt over de voedingsmiddelen binnen het Paleo- en Ketoprincipe en de uitwerking hiervan.

J

Makkelijke Recepten

Tijdens mijn programma krijg je toegang tot veel recepten en werk ik ook persoonlijke plannen met je uit. Wat past bij jouw situatie? Wat is realistisch?

Z

Verantwoordelijk

Loyaliteit en verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel. Ik heb ook vaak te maken met mensen die ziek zijn. Ik ga hier voorzichtig mee om en zal nooit medisch advies geven zonder dat jouw arts op de hoogte is.

v

24/7 Support

Ik bied het unieke 24/7 support aan. ’s Nachts?! Eh nee dat niet. Dan staat mijn tel op vliegtuigstand. Wel mag je dag en nacht een app sturen, zodat ik je altijd binnen 12 uur kan helpen.

e

Beschikbare ingredi├źnten

Mijn recepten en menu’s bevatten ingredi├źnten die je gewoon makkelijk kunt verkrijgen ­čÖé Geen moeilijk gedoe dus.

Onze Oerkanjers

Anoniem

23 Kilo afgevallen

Nicole Driessen

Omkeren Hashimoto’s

Jane van Haren

Meer energie en focus