Het Oerblije Kind

In deze moderne tijd zien we het steeds vaker terug. Kinderen die niet lekker in hun vel zitten en te maken hebben met angsten, driftbuien en onzekerheid. Gedragsproblemen beginnen al jong en gezinnen komen in een neerwaartse spiraal terecht. Ouders weten zich soms geen raad meer en worden doorverwezen naar diverse vormen van hulp. Aandoeningen zoals ADHD, ADD, NLD en Autisme worden vervolgens vanuit psychologische benadering aangepakt. Dit gebeurt door middel van gesprekken en therapie, maar ook met behulp van medicatie. Ik spreek uit ervaring met mijn eigen dochter en haar voedingspatroon keren is het mooiste dat ik ooit heb kunnen doen. Ik kreeg er een sterke dochter vol zelfvertrouwen voor terug. Het heeft ons leven veranderd en het voelt daarom als mijn missie om andere ouders te helpen weer een oerblij kind te zien!

Natuurlijk is beter
De bovengenoemde aandoeningen komen allemaal vanuit de darmen. Het klinkt misschien vreemd, maar de darmen en bijbehorende bacteriën communiceren de hele dag door met de hersenen. Eigenlijk zijn wij mensen een gastheer of gastvrouw voor deze sterke organismen. Als bepaalde bacteriën overheersen of juist niet aanwezig zijn kan dit een enorm effect hebben op onze stofwisseling. Ook zijn de darmen onze filter voor voedingsstoffen. Kinderen met ‘psychische aandoeningen’ hebben vaak een probleem met eten. Veel groenten gaan er niet in en in sommige gevallen zijn zelfs vlees en vis een probleem. Ze zitten in een vicieuze cirkel en het lichaam komt op deze manier nooit toe aan een juiste balans. Zo vragen bepaalde bacteriën bijvoorbeeld om geraffineerde suikers. Onrust, woede en angsten zijn hiervan een gevolg. Voeding speelt dus een prominente rol en zou veel meer aandacht moeten krijgen. Om bij deze problemen hulp te bieden heb ik een programma geschreven:

‘Het Oerblije Kind’

Voor wie: ouders/verzorgers die kinderen met ‘psychische- of gedragsproblemen’ op een natuurlijke manier willen ondersteunen
Duur: 3 maanden
Prijs: op aanvraag

Deze 3 maanden zullen intensief zijn, een lach, een traan en overwinningen zijn onderdeel hiervan. Ik neem jullie bij de hand waarbij jullie zullen stap voor stap een enorme transformatie ondergaan. In deze periode zul je al snel zichtbare en voelbare resultaten ontdekken bij je kind. Er ontstaat een nieuwe relatie met eten, die ervoor zorgt dat er positieve gedachten ontstaan. Dit heeft te maken met de uitwerking van voedingsstoffen op de darmen en hormonen. Je kind wordt zekerder van zichzelf, rustiger in zijn/haar hoofd en angsten verdwijnen langzaam maar zeker naar de achtergrond. We hebben hierbij 1 keer per week een coachingsessie van 50 minuten en ik bied een what’s app ondersteuning aan. Deze ondersteuning wordt vaak gebruikt voor korte vragen, welke ik dan ook altijd beantwoord binnen 12 uur. Per mail kunnen complexere vragen beantwoord worden. Ik sta dus ook achter de schermen graag voor jullie klaar. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit is een gesprek van 20 minuten, hierbij kunnen we elkaar leren kennen en voelen of er een match is.

Kennismakingsgesprek 'het Oerblije Kind'

Contactgegevens

06 2491 4383
charlotte@foodiefit.nl

Algemene Voorwaarden