Hoofd Zonder Pijn

Chronische hoofdpijn als migraine en cluster hoofdpijn zijn ontzettend hinderlijk. Het kan zelfs zo zijn dat je niet goed meer kunt functioneren. Nauwelijks meer in staat bent om voor je kinderen te zorgen of te werken. Laat staan dat je lekker in je vel zit en zelf nog een fijn leven ervaart… Als gevolg hiervan gebruiken veel mensen medicatie. Sommigen werken wel, sommigen niet, maar in alle gevallen heeft medicatie bijwerkingen en raak je hiervan afhankelijk. Dit kan en mag niet gebeuren! De natuurlijke oplossing is er, voor iedereen. Ik ben zelf ervaringsdeskundige en daarom zo gemotiveerd anderen hiervan te overtuigen en helpen.

‘Hoofd Zonder Pijn’

Voeding en lifestyle spelen de hoofdrol als we het hebben over chronische hoofdpijn. Er liggen verschillende factoren op de loer waardoor jij ontstekingen ontwikkeld in je hersenen en pijnprikkels krijgt. Ik ga samen met jou aan de slag en zet alles op een rijtje. We maken een plan om te ontdekken welke triggers jou het leven zuur maken. Hiervoor vul je eerst een uitgebreide vragenlijst in en daarna volgen er wekelijkse gesprekken van 45 min. Tijdens zo’n gesprek bekijken we de voortgang en uitdagingen waar je tegenaan loopt. Als je eenmaal merkt dat het zijn vruchten afwerpt ga je Skyrocket! Alles komt in opwaartse spiraal terecht en je kunt weer gaan functioneren zoals ieder ander.

Aanmelden
Dit kan via onderstaand formulier. Ik neem, op doordeweekse dagen, binnen 48 uur contact met je op en we plannen een kosteloos intakegesprek van 20 min in. Dit gesprek zal plaatsvinden via Zoom of Facetime. Op deze manier kunnen we beide voelen of er een klik is, in dit geval gaan we samen voor jou knokken!

Voor wie: man/vrouw die via de natuurlijke weg chronische hoofdpijn wil bestrijden
Waar: vanuit eigen omgeving via inbellen Zoom of Facetime
Methode: 1-op-1 coachingsessies
Kosten: Per sessie € 45,- (excl. btw). ‘Plan’ en ‘What’s app back up’ zijn hierbij inbegrepen.

Kennismakingsgesprek 'Hoofd Zonder Pijn'